6974469001 Πάλαιρος, Αιτωλοακαρνανία psichogiossons@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. | Χωματουργικές & Οικοδομικές Εργασίες Αιτωλοακαρνανία


Πέραν των χωματουργικών εργασιών, η εταιρεία μας “ΨΥΧΟΓΙΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πάλαιρος, προσφέρει και μια σειρά οικοδομικών εργασιών, υψηλής ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο χώρο της οικοδομικής και της συντήρησης κτιρίων στην Αιτωλοακαρνανία και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
   
 
     
    Συντηρήσεις Κτιρίων  
 
     
     
   
 
     
    Κατασκευές Γυψοσανίδας  
 
     
     
   
 
     
    Έργα Πρασίνου  
 
     
     
   
 
     
    Ξυλουργικές Εργασίες  
 
     
     
   
 
     
    Τοποθετήσεις Deck  
 
     
     
 
  ...και οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.   
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, σε οποιαδήποτε σχετικά ανάγκη σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό, με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ φροντίζει να τηρεί πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξαρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Στόχος της εταιρείας μας είναι αφενός η άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αιτωλοακαρνανία και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ