6974469001 Πάλαιρος, Αιτωλοακαρνανία psichogiossons@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΨΥΧΟΓΙΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Χωματουργικές & Οικοδομικές Εργασίες Αιτωλοακαρνανία


Η εταιρεία μας “ΨΥΧΟΓΙΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πάλαιρος, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 2 γενιές στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στις οικοδομικές εργασίες.

Διαθέτοντας εμπειρία που αγγίζει τα 50 έτη, καθώς και ένα μεγάλο στόλο που αποτελείται από σύγχρονα οχήματα - μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αιτωλοακαρνανία και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
 
     
  όλο το φάσμα των χωματουργικών εργασιών, όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, μπαζώματα κ.α., ενώ μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου.

Παράλληλα, διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να υλοποιήσουμε οικοδομικές εργασίες όπως συντηρήσεις κτιρίων, κατασκευές γυψοσανίδας, ξυλουργικές εργασίες, έργα πρασίνου καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες από διάφορους τομείς, όπως κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, δημόσιους φορείς και ιδιώτες στην Αιτωλοακαρνανία και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στην εταιρεία μας, τηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, αναλαμβάνοντας τα έργα τους με ακρίβεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
     
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιους φορείς στην Αιτωλοακαρνανία και τις γύρω περιοχές, άμεσα και κυρίως σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ